Training

Sportweek 44 2011

ma: baantraining AV Altis, 10 x 200m (8,5 km)
di duurloopje (3,5 km)
do: baantraining Hylas, 3 x 2000m (10 km)
za: training LGAS, heuveltraining (9 km)

Totaal loopkilometers: 31 km
Jaartotaal loopkilometers: 817 km
Weekgemiddelde: 19 km

Wat een heerlijke loopweek. Het ging voor de wind!
Maandag werden de 10 x 200m met groot gemak afgelegd, met totaal nergens geen reactie op een beetje spierpijn na. Nu moet ik moeite doen om rustig te blijven en vooral door te gaan met langzaam opbouwen. Eerst de omvang, dan de intensiteit.
Dinsdag werd er kort even losgelopen. Lastig dat het nu eerder donker is, want met de verlichtingsloze wegen in de Kop van Noord-Holland is het erg lastig een route te zoeken die nog enigszins veilig is. En het industrieterrein is ook niet de meest inspirerende omgeving…
Donderdag werd bij AV Hylas met een andere trainingsgroep meegetraind, waar een collega de trainer van is. Met een programma van 3 x 2000m een mooi moment om eens te kijken waar ik sta. Tempo werd gelopen in 28s/100m. En dat ging toch eigenlijk wel erg makkelijk. Zo makkelijk dat ik in de laatste 800m van de laatste serie er toch een paar af liep. Ademhaling bleef ook erg rustig. Mooie duurtraining dus.
Na een verrotte nachtrust, een zware werkweek en krachttraining van vrijdag was ik zaterdagochtend behoorlijk leeg. De heuveltraining werd ontspannen afgewerkt en ging uiteindelijk toch soepeler dan verwacht. Maar niet vanzelf.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!