Training

Sportweek 44 2013

Na de omvangrijke week die eindige met 8 kilometer met een bezemsteel tussen de benen, had ik ietsje last van mijn middenvoetsbeentjes en enkelbanden. Zondag en maandag dus 2 welverdiende rustdagen! Dinsdags werd er in duurtempo op de baan een parcoursje afgewerkt.

Woensdagavond liep ik voor het eerst dit najaar een duurloop in het donker. Een mooie gelegenheid om wat zichtbaarheidsmaterialen te testen. Als een wandelende kerstboom liep ik door het donker! Maar ik werd wel gezien! Stom genoeg was ik alleen mijn hoofdlampje vergeten en zonder lantaarnpalen zijn sommige stukken van de route zooooo donker, dat ik puur op gevoel moest lopen en moest voelen of ik mijn voet op het fietspad of in de berm zette. Weer eens wat anders! Maar ik moet er wel even rekening mee houden dat met al die lichten aan ik wel zichtbaar ben, maar ik zelf geen hand voor ogen zie…
Sportweek 44 CollageVrijdag had ik een lange duurloop ingepland. Mijn 20 kilometerrondje zou ik voorzien van een extra lus, waarvan ik geen idee had wat de lengte was. Ik schatte tussen de 5 en 10 kilometer. Not… de route bleek maar 2,5 kilometer langer te worden! Dus liep ik in Den Treek nog een extra lus en kwam ik na een heerlijke duurloop na ruin 26 kilometer weer thuis.

di: baantraining Altis, 25 min parcoursje (9 km)
wo: duurloop (12 km)
vr: lange duurloop (26 km)

Totaal loopkilometers: 47 km
Jaartotaal loopkilometers: 2.047 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!