Training

Sportweek 45 2013

Na zondag in de sportschool los te zijn gegaan dacht ik nog even lekker een klompenpad te gaan lopen. Begon het natuurlijk net te regenen! Het Broekerpad was een natte maar weer erg leuke route om te lopen.

Maandag werd er een rustdag ingepland en helaas stond ik dinsdag na mijn werk zo lang in de file dat ik mijn training miste. Woensdag werden de loopschoenen weer aangetrokken en liep ik in het donker een rondje. Dit keer met een hoofdlampje op, want ik zag echt geen hand voor ogen.

Donderdag miste ik de baantraining niet. Die rust had voor pit in de beentjes gezorgd! Ondanks het pittige programma, dat nog onderbroken werd door een paar sprintjes met valstart voor de camera, liep het op rolletjes!
Vrijdags liep ik met Jantiene door de Amerongse bossen om het programma voor Run The Elements door te nemen.

Zaterdag stond geheel in het teken van hardlopen. De ochtend werd afgetrapt met een training bij LGAS. Waar ik even geen rekening mee gehouden was, was dat we heuveltraining hadden… En een pittige ook! Vervolgens reed ik door naar de passessie van Altijdsporten.nl. ’s Middags liepen we met een enthousiaste groep de Run The Elements. Het weer werkte ook nu niet mee: de zon scheen en het was hartstikke lekker! Dat was niet gepland!

zo: duurloopje (10 km)
wo: duurloopje (9 km)
do: baantraining Altis, 1000-800-600-400-200 en 3 x 400m (11 km)
vr: parcoursverkenning (4,5 km)
za: training LGAS, heuveltraining (10 km)
za: Run The Elements (4,5 km)

Totaal loopkilometers: 49 km
Jaartotaal loopkilometers: 2.096 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!