Training

Sportweek 46 2011

ma: baantraining AV Altis, 15 x 200m (10 km)
di: herstelloopje (5 km)
do: baantraining Hylas, 5 x 1000m (10 km)
za: training LGAS, fartlek (11 km)

Totaal loopkilometers: 36 km
Jaartotaal loopkilometers: 885 km
Weekgemiddelde: 19 km

Het rustige tempo op zaterdag en een weekend vol rust hebben me goed gedaan. De 200m vlogen maandag onder de voeten door. Aan de opdracht deze te lopen in 24s/100m hield ik me niet zo goed, dat werd 21-22s/100m. En eigenlijk wel met gemak.
Dinsdagavond werden de beentjes in Schagen losgelopen. Wat een verschrikking was dat! Niet omdat de benen niet goed voelden, in tegendeel, maar wat was het donker… Op sommige stukken had ik alleen het licht van auto’s op een weg 2 km verderop. En aan de maan had ik in de mist ook niets. Het was op het schelpenpad nog wel te doen door de reflectie, maar de asfaltwegen… volgende keer een lampje op mijn kop!
Donderdag trainde ik weer mee met een collega die trainer is bij Hylas. Ik heb een overstap naar zijn groep gemaakt, omdat ik me dan meer kan richten op de langere trainingsafstand en ik in een groep mee kan lopen, ipv allenig mijn rondjes te draaien. De 5 x 1000m werden afgelegd in 26s/100m (4.20 min/km). Behoorlijk pittig, vooral met een stel darmen die de hele week al een eigen leven lijken te leiden/lijden…
Zaterdag stond in Amerongen fartlek op het programma. Met allemaal verschillende opdrachten hiel trainer Hardloper ons behoorlijk bezig.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!