Training

Sportweek 46 2013

Wat een week was dit weer zeg. Weer knallende koppijn, waardoor normaal functioneren nauwelijks mogelijk was. Omdat de klachten toch wel heel erg leidden naar mijn ogen heb ik bij de opticien mijn ogen laten meten. Die vond het niet zo gek dat ik zulke klachten had! Oftewel, binnen no time had ik een bril aangemeten.

De hele week knallende koppijn had invloed op mijn trainen. Dinsdag werd ik door vriendlief naar de baan gesleept en wonder boven wonder: tijdens het lopen had ik geen hoofdpijn. Zodra ik stilstond kwam het weer terug, maar het was een heerlijk gevoel om even een moment geen pijn te hebben. Met dat in mijn achterhoofd liep ik woensdag een duurloop met tempoblok. Ook weer zonder hoofdpijn. Maar weer kwam de pijn terug zodra ik thuis was.

Vrijdag ging ik bepakt met Camelbak en telefoon op pad voor een lange duurloop. Ik hoopte op een smsje. Van de opticien! Op precies het verste punt van de opticien kreeg ik inderdaad het verlangde berichtje: mijn bril is klaar. Dus direct richting Leusden, bril oppikken en weer lopend naar huis. Bril veilig in de Camelbak opgeborgen en de duurloop eindigde na 23,5 kilometer.
En dan denk je een bril te hebben en nu eindelijk van de hoofdpijn af te zijn… Niet dus…. Zaterdagochtend werd ik zo mogelijk met nog meer hoofdpijn wakker! Houdt het nou nooit op! Geen training in Amerongen. Ik koos er voor om wat later op de dag zelf een rustig rondje te lopen. Het werd een kort rondje want alles draaide om me heen. Hopelijk wordt komende week een betere week…

di: baantraining Altis, 200-400-600-800-1000-1200m (9,5 km)
wo: duurloop (15 km)
vr: lange duurloop (23,5 km)
za: loslopen (6 km)

Totaal loopkilometers: 54 km
Jaartotaal loopkilometers: 2.150 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!