Training

Sportweek 46 2014

Wat een gave start van de week tijdens de tweede Huiskamerrun van Sanne! Mega gezellig, ABBA, food lots of foooooooood en een mooie duurloop met een meute op hol geslagen loopmaatjes. Het leven kan zo mooi zijn.

Omdat ik deze maand mijn ‘rustmaand’ heb, heb ik mijn looptrainingen om de dag gedaan en de andere dagen bij Crossfit Amersfoort mijn ei gelegd. Serieus, wat is dat verslavend leuk! Ik kom als herboren bij de training vandaan en kan niet wachten om weer nieuwe dingen te leren. De Fundamentals mag ik al achter me laten en komende week doop ik me onder in de wod’s.

Zaterdag liep ik voor het eerst sinds tijden op een redelijk tempo mee met de intervaltraining. Het bos lag er enorm modderig bij door de regenbuien van de nacht, heerlijk! En toen kwam ik thuis tot de ontdekking dat ik deze week de 2.000 kilometer heb aangetikt dit jaar! Dat vraagt om een feestje!

zo: Huiskamerrun (10 km)
di: training geven (5 km)
za: training LGAS, 1-2-3-4-4-3-2-1 min (9 km)

Totaal loopkilometers: 24 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 2.011km
Weekgemiddelde: 44 km

Eén reactie

  • Elsa

    Kijk, 2000 kilometer! Dat is mijn doel voor dit jaar. Ik zit nu op 1773 km, dus dat komt vast wel goed. In de afgelopen 365 dagen is het me in elk geval gelukt!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!