Training

Sportweek 47 2013

Het lijkt wel of ik de hele dag in een achtbaan zit met die bril op! Mijn dagelijkse hardloopmedicijn begint me bijna heilig te worden. Dan maar meteen het nodige met het nuttige mixen. Zondag liep ik een nieuw klompenpad vanuit Driebergen. Ik zat enorm te twijfelen over schoenen, maar omdat in de route flink wat asfalt zat, koos ik voor de Adidas Boost. Spijt als haren op mijn hoofd! Ik moest kilometers lang door het moeras ploeteren!

Maandag ging ik voor de verandering naar de baantraining van LGAS, omdat ik de training van zaterdag had gemist door de hoofdpijn. Deze avond 15 x 1 minuut op het programma, die ik eigenlijk te hard liep voor mijn toestand. Maar met dit soort programmaatjes vind ik het heerlijk om volledig los te gaan. Dinsdag werd de reguliere baantraining ingeruild voor wat loslopen, waarbij ik meteen het GoMotion lightvest van Skiwear4all kon testen.

De donderdag begon wat hoofdpijn betreft slecht, maar gedurende de dag werd het draagbaarder en besloot ik toch een bezoekje te brengen aan de baan om een rustig intervalletje te lopen. En rustig werd het! Voor het eerst deze herfst/winter was de baan opgevroren en spekglad! Dat voelde ik de volgende dag best wel tijdens de lange duurloop. Plan was om 2 uur te lopen, maar ik heb stiekem een stukje van de route afgesneden. Wat waren die onderbenen zuur! Ook zaterdag hadden de onderbeentjes nog niet veel lol. De fartlektraining werd in een rustig tempo meegedaan. In plaats van door het bos liepen we eens een andere route ten zuiden van amerongen, prachtig!

zo: duurloop (12 km)
ma: baantraining LGAS, 15 x 1 min (10 km)
di: loslopen (8 km)
do: baantraining Altis, 5 x 600m (9 km)
vr: lange duurloop (16 km)
za: training LGAS, fartlek (10 km)

Totaal loopkilometers: 65 km
Jaartotaal loopkilometers: 2.215 km
Weekgemiddelde: 47 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!