Training

Sportweek 48 2011

di: baantraining AV Hylas, 4 x 1000m (9 km)
za: training LGAS, 6-5-4-3-2- min (10 km)

Totaal loopkilometers: 19 km
Jaartotaal loopkilometers: 930 km
Weekgemiddelde: 19 km

Met een paar zure kuiten en een dwarsliggend kuitbeen werd maandag eerst een bezoek gebracht aan de fysio. En die marteling leidde er toe dat ik maandag de baantraining maar even over heb geslagen. In plaats daarvan ging ik dinsdag naar de baan in Alkmaar om op een rustig tempo 4 x 1000m te lopen. Tempo van 27-28s/100m. En dat ging weer prima. Iets een stijf gevoel na de training, maar al een heel stuk beter dan zaterdag!
Deze week dus even rustweek, wat goed uitkwam met een cursus op woensdag- en een vergadering op donderdagavond. Dus werd er vrijdag getrakteerd op nieuwe schoentjes! De Asics GT 2160 zijn het geworden. Ik was niet helemaal tevreden over de serie 6 van de Mizuno Inspire en de 7 is zo anders dat ik die al helemaal niet verdraag. En nu ik weer wat stabieler ben na het rechtzetten van mijn bekken, was het tijd voor nieuwe skoentjes.
Liefst was ik zaterdagochtend in bed blijven liggen. Wat een slecht weer! De nieuwe skoentjes gingen echt niet aan! Wat een bagger in het bos. En regen. En nattigheid. En bagger… O dat had ik al gezegd. Na het inlopen hadden we al geen droge draad meer aan onze sokken. Na de loopscholing waren ook de broeken al voorzien van een laag modder. En na het hoofdprogramma waren we doorweekt van de bagger. Dus gingen we Sinterklaas vieren in het sportcentrum. Met onze jaarlijkse gedichtentraditie voor de trainer, een berg chocola, speculaas en banketletter kwam er een leuk einde aan de training. Snel naar huis om weer op te warmen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!