Training

Sportweek 49 2014

Life is a bitch! Ik kom maar niet van die rotverkoudheid af en kreeg vervolgens van de huisarts zo’n overheerlijke antibioticakuur voorgeschreven. Ben je net van je codeïnegebruik af, krijg je het volgende gif alweer in je lijf. Oftewel, ik voel me niet echt lekker zeg maar… En daardoor zit ik ‘noodgedwongen’ thuis, met als gevolg dat ik door het hoesten, stil zitten en -liggen alleen maar pijn in mijn hele lijf en vooral mijn rug en ribben heb. Het enige wat helpt is een beetje lichte beweging. En daarmee is het eigenlijk kiezen uit twee kwaden: of stil zitten met ondraaglijke rugpijn, of een beetje beweging terwijl ik aan de antibiotica zit. Ik koos daarom voor het laatste, mede omdat ik van beweging me ook beter voel in mijn koppie (de muren komen namelijk aardig op me af).

Woensdag mocht ik aanwezig zijn bij de kick off van Runner’s Worlds Runfluencers. Een heel inspirerende avond met als toetje een stukje lopen met de genodigde bloggers. Heerlijk, eindelijk de benen weer eens strekken! Al was het wel even een iets andere temperatuur dan tijdens mijn laatste kilometers. Dat was de Gladiator Run waar het nog bijna 20 graden was!

Vrijdag ging ik met Susanne survivallen. We volgden op een heel rustig tempo een parcoursje en richtten ons vooral op techniektraining. Zo kwam ik het bos uit met weer wat nieuwe techniekjes onder de knie en een nieuwe hobby: boomknuffelen. Maar het allerfijnst was nog wel om even buiten te zijn geweest!
RunAndreaRun survival

wo: Runfluencers (4 km)
vr: Survival training (6 km)

Totaal loopkilometers: 10 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 2.038 km
Weekgemiddelde: 42 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!