Training

Sportweek 5 2014

Het lijkt wel een gewoonte te worden om de hele zondag in de frisse buitenlucht te spenderen. Afgelopen zondag stond ik in Arnhem. Allereerst om de Safari Run te lopen en vervolgens lekker te chillen in Burgers’ Zoo. Een pittige cross, waar ik niet zo liep als ik hoopte. Maar wel een goede trainingsprikkel.

Maandag dacht ik het rustig aan te doen op de baan. Maar als het fluitje klinkt en de benen eenmaal lopen is het het hart dat bepaalt en niet meer het verstand. Met 3 keer 10 minuten best een omvangrijk programma, zeker na een wedstrijd. Iedere 10 minuten hadden een eigen invulling. Leuk en afwisselend!

Dinsdag gaf ik zelf training en nam ik de benenwagen naar de sportvelden. Zo kwam ik toch ook nog aan een paar kilometertjes. Donderdag mocht ik weer los op de baan. Dacht ik maandag een omvangrijk programma te hebben gelopen, dat was donderdag nog meer! Met twee keer 1000-800-600-400-200m was de avond goed gevuld.

Met een lange langzame duurloop op het programma op vrijdag had ik het donderdag rustig aan gedaan. Wat een fantastisch mooi weer was het vrijdag! Ideaal om 25 kilometer te mogen genieten. En dat deed ik. Van iedere stap. Met een pitstop bij de sportschool vanwaar we zaterdags altijd trainen en nog een relaxmomentje bij 20 kilometer (ik kon het niet laten om even met mijn snufferd in de zon te gaan zitten), was de training naar mijn zin veel te snel weer voorbij!

Dat mooie weer leek zaterdag wel een eeuw geleden, het regende  pijpenstelen. Een goed begin van #NeverLoseTheFocus… Omdat er ook nog eens wat wedstrijden zijn dit weekend, werden er drie trainingsgroepen samengevoegd en waren we nog op bijna twee handen te tellen! Maar niets zo lekker als door de plassen heen stappen. En zo hadden wij alle plassen voor onszelf.

zo: Safari Run (8 km)
ma: baantraining LGAS (11 km)
di: training geven (5 km)
do: baantraining Altis, 2 x 1000-800-600-400-200  (13 km)
vr: lld (25 km)
za: training LGAS, heuveltraining (8 km)

Totaal loopkilometers: 70 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 197 km
Weekgemiddelde: 44 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!