Training

Sportweek 50 2012

En ja hoor. Deze week moest ik er ook aan geloven. Nadat op kantoor iedereen om me heen al aan het blaffen en snotteren was, kwam er bij mij dinsdag een flinke keelpijn opzetten. Met het oog op de Adventurerun op Ameland zaterdag werd er deze week rustig aan gedaan. Niet ziek worden is het devies. Dinsdag werd er niet gelopen.
Donderdag ging ik wel naar de baantrainng, maar 2 dagen voor de Adventurerun mocht ik het houden bij loslopen met een paar versnellinkjes. Ondertussen heeft de keelpijn plaats gemaakt voor een kriebelhoestje maar het is draagbaar en hindert me niet.
De rit naar Holwerd ging vrijdag voorspoedig en met een meute Amelandgangers (de boot zat propvol), voeren we naar Ameland. Vanaf daar zou ik hardlopend naar het huisje gaan, 4 kilometer verderop. Met een ijskoude harde zuiderwind waaide ik het eiland op.  De rest van ons groepje ging met de auto richting de welnessboerderij die we voor het weekend gehuurd hadden. Zaterdag werd de Adventurerun gelopen. Voor mij de 5 km. Verslag volgt.

do: training Altis, loslopen (7 km)
vr: loslopen (4 km)
za: Adventurerun Ameland 5 km (8 km)

Totaal loopkilometers: 19 km
Jaartotaal loopkilometers: 1545 km
Weekgemiddelde: 31 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!