Training

Sportweek 52 2014

De laatste week van het jaar en ik ben het sporten weer rustig aan aan het oppakken. Het hardlopen ga ik heel rustig weer opbouwen en daarnaast is crossfit een mega uitlaatklep! De loopkilometers blijven dus nog laag, maar stil zitten doe ik niet. Noem het een voorbode van een totaal ander trainingsritme dan dat ik het afgelopen jaar heb gehad. En ja, daar moet ik best wel even aan wennen. Zowel in het koppie als fysiek.

Deze week werden er drie wod’s in de box afgewerkt, waaronder eentje op 2e Kerstdag met een groepje fanatiekelingen. Afsluitend hadden we na de wod een mini-competitie ‘hangen”. Met 2.36 minuut werd ik tweede. Trouwens erg leuk: de hele top 3 bestond uit meiden!

Dinsdag dook ik met Susanne en Lisanne de bossen in voor een survivaltraining. Supergezellig, maar o wat waren mijn armen snel zuur. Ook niet zo gek na de wod van de dag er voor. De benen konden in ieder geval wel even lekker gelucht worden. Heerlijk om weer te mogen lopen!

Zaterdag werd het parcours voor de Florijnwinterloop met onze loopgroepen verkend. Wat we met Kerst misten, hadden we nu wel: sneeuw! Niet echt de meest stevige variant en door het slechte weer van de afgelopen tijd had iedereen binnen de kortste keren onwijs natte voeten! Al soppend verkenden we het parcours van de 5 en de 10 kilometer. Helaas loop ik 3 januari zelf niet mee. Ik wil eerst volledig herstellen en me richten op mijn doelen voor het komende jaar. Keuzes, keuzes…

di: survival training (5 km)
di: training geven (2 km)
za: parcoursverkennning Florijnloop (6 km)

Totaal loopkilometers: 13 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 2.062 km
Weekgemiddelde: 40 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!