Training

Sportweek 6 2013

Na het zware weekend werd er zondag en maandag niet gelopen maar getacxt. Daar kwam bij dat ik nog steeds het gevoel heb dat er iets scheef zit in mijn enkel, dus dinsdag ging ik naar de manueel therapeut. Daar bleek mijn gevoel juist te zijn. Bekken stond weer scheef en dit keer beide kuitbenen uit de voegen. Met het advies 2 dagen rustig aan te doen stond ik ’s avonds een beetje doelloos rondjes te draaien op de baan in dribbelpas. Woensdag rustig op de tacx en in de hoop donderdag lekker op de baan te kunnen lopen. Niets was minder waar, de enkel doet nog niet wat ie moet doen en de baan vroor tijdens de training zo gevaarlijk op dat ik het zekere voor het onzekere nam en de training afbrak.
Gelukkig ging het vrijdag op alle fronten beter. Petra nodigde me uit om met haar een duurloop in het mooie Bornio te lopen. Zo gezegd, zo gedaan. Lopen met Petra is namelijk altijd gezellig! Ondanks de belofte hebben we geen ree gezien, wat niet zo gek is met het lawaai dat we produceerden… De laatste dag voor de halve marathon van Schoorl werd er rustig meegetraind met LGAS. Vanwege het winterse weer een lekkere fartlek training die ik ontspannen mee huppelde.
Door het slechte begin van de week is het aantal trainingskilometers toch behoorlijk achtergebleven met het gemiddelde. Maar dat wordt volgende week weer rechtgetrokken: zondag de halve marathon in Schoorl!

di: training Altis, 4 x 800m (8,5 km)
do: training Altis, 2 x 400m (4 km)
vr: duurloop (12,5 km)
za: training LGAS, fartlek (9 km)

Totaal loopkilometers: 34 km
Jaartotaal loopkilometers: 272 km
Weekgemiddelde: 45 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!