Training

Sportweek 6 2014

Het is weer hoognodig tijd voor een bezoekje aan de manueel therapeut. Werkelijk alles zit vast! Daar kwam ik zondag nog even goed achter in de sportschool. Ook het lopen ging de eerste helft van de week niet prettig. Het leek wel of mijn voeten verkeerd om stonden! Ondanks dat liep ik maandag nog een pittige baantraining, maar wat was ik blij dat ik woensdag naar de manueel kon. Dat blije gevoel was snel weg toen ik daadwerkelijk op de behandeltafel lag… 35780 kraken verder stond alles weer zo goed als recht. Ik ben klaar voor de 30 kilometer tijdens de Groet uit Schoorl Run! Maar dat kraken had wel even tot gevolg dat ik het 2 dagen rustig aan moest doen… Zucht… zo kom ik nooit in dat lekkere trainingsritme van vorig jaar!

Vrijdag mocht ik van mezelf een rustige duurloop doen in aanloop naar Schoorl. Even de benen strekken! Net de opening van de Olympische Spelen gekeken was ik nog meer gefocused op Berlijn. In het donker maakte ik mijn kilometers. Hoe grappig is het dan als er in het donker een groep militairen op oefening opdoemt en een erehaag voor dat lampje dat aan komt deinen maakt! Een kilometer verder liep ik nog met een lach op het gezicht en hoorde ik de groep weer een wave doen. Ik was niet de enige loper die op dit tijdstip op pad was…

Ik durf niet eens naar mijn weektotaal van deze week te kijken. Al is dit een vertekend beeld omdat ik zondag de 30 kilometer in Schoorl loop.

zo: test Adidas Springblade (2 km)
ma: baantraining LGAS, 14 x 300m (9 km)
vr: duurloop (12 km)

Totaal loopkilometers: 23 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 220 km
Weekgemiddelde: 40 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!