Training

Sportweek #7 2022

Nou nou, het lijkt zo waar een goede week te zijn! Het enige negatieve deze week was mijn testuitslag. Ik liep prachtige kilometers in het zonnetje en wind. Die wind werd stormachtig en leverde nog een uitruk met de brandweer op.

Zondag
Wat een heerlijk weer dit weekend! Ik kon het dan ook niet laten om naar buiten te gaan voor een frisse neus. En fris werd die zeker! Want wat een wind! Mijn rondje Henschotermeer met het idee om daar even te chillen in het zonnetje werd bijgesteld in héél snel weer naar huis! Overigens heel blij met mijn nieuwe sokken van Sockwell. Ze hebben een lichte compressie en de hele week heb ik met een dwars voetje gelopen, maar toen ik thuiskwam zat allen spontaan weer goed! Of het aan de sokken ligt geen idee, maar ze zitten sowieso heel lekker zacht en comfortabel.
De rest van de dag had ik een lazy Sunday. Ik ben weer eens aan het lezen geslagen en dan MOET ik gewoon lezen, lezen, lezen en kan ik niet meer stoppen.

Maandag
Flink doorknallen vandaag, want er ligt weer genoeg werk. Ik schrijf artikelen over wandelroutes voor de wandelbond en krijg echt zin om die routes zelf te lopen als ik er mee bezig ben! Dus denk ik rond de lunch even een luchtje te scheppen met de neus in de zon… Ik ben halverwege en je raadt het al… het begint te regenen. Pijpenstelen.

Dinsdag
Vandaag even langs de GGD om te testen, aangezien ik vorige week met mijn positieve ouders in contact ben geweest. Ik test zelf thuis continu negatief, heb totaal geen klachten en mijn weekendplannen zijn volledig in de war geschopt. Aardig frustrerend als ik nu nog niet positief ben. Ook al ziet het er naar uit dat de coronapas in Nederland gaat verdwijnen, ik heb hem voor het buitenland nog wel nodig. Dus stiekem hoop ik dat ik positief test, zodat ik straks in ieder geval een half jaar een betermelding in de app heb zitten die ik kan gebruiken.
Aangezien hardlopen prima alleen kan zonder mensen tegen te komen besluit ik een rondje tijdens de lunch te maken. Heerlijk het bos in. Het windje maakt het opnieuw fris en ik zou bijna denken dat ik dan nu toch echt positief ben met al dat snot. Maar nee. De GGD test vandaag was negatief. Ik denk dat ik echt immuun ben ofzo!

Woensdag
Poe, vandaag vloog voorbij! De werkzaamheden zijn weer afgerond en ik was zelfs lekker op tijd klaar! Dus ik kon lekker ontspannen de avondopleiding in. Zij het niet dat het echt schijtweer was… In de regen voerden we vier inzetjes uit om vervolgens in een flinke regenstorm terug naar huis te rijden.

Donderdag
Weekend! En tijd voor een lange duurloop vandaag. Eerste stop was camping Het Grote Bos, waar Alwin een huisje heeft gehuurd, voor een kop koffie en goed geouwehoer. Vervolgens met een mooie omweg weer naar huis, waarbij ik bij Bij Kees even een warme-choco-stop inlaste en bijna van het terras werd geblazen door Dudley. In totaal een mooie en ontspannen 24 kilometer op de teller. Lekker!

Vrijdag
Iron for breakfast! Een nieuwe cycle en wat voor eentje. Deadlifts, paused deadlifts, en Romanians, gevolgd door benchpress, vertical rows, dumbell presses en rows. Een training met behoorlijke omvang en dus heb ik een middagje bankhangen verdiend…
Not! Storm Eunice raast over het land en aan het einde van de middag krijgen we de melding dat we allemaal naar de kazerne moeten komen. De centrale kan de meldingen niet verwerken en alle wagens gaan de weg op. Ik rij in het busje mee, want ik was even bezig in het kleine kamertje toen mijn pieper ging… oeps, shit happens! Maar op zich is de schade hier meegevallen. Wat omgevallen bomen, vooral in het buitengebied, en de pannen die van het dak van de kerk waren geblazen.

Zaterdag
Eunice hield me aardig wakker, de pannen klapperden op het dak! Vanochtend dan ook niet naar Breda, de training deed ik thuis in de homegym. Doordat voor het hele weekend kakweer is voorspeld besloten mijn weekendplannen met een weekje uit te stellen. In plaats van wandelen over het strand zat ik vandaag een puzzel in elkaar te rammen.

Totaal loop kilometers deze week: 45 km
Jaartotaal loopkilometers 2022: 239 km

Aantal loopkilometers januari: 145 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!