Training

Sportweek 8 2014

Eigenlijk zou ik zondag een RunAlongRun lopen, maar vanwege een blessure zei mijn loopmaatje af. Gelukkig herinnerde ik me de uitnodiging van Gert om mee te lopen. Ze gingen zondagochtend de Utrechtse Heuvelrug Trail lopen. Een route van station Rhenen naar station Driebergen-Zeist, waarbij je je start- en finishtijd registreert door met de stationsklok op de foto te gaan. Totaal ruim 30 kilometer. Het was een eind maar de kilometers vlogen voorbij met goed gezelschap.

Maandag dus maar een ‘hersteltraining’… Dat werd een bootcamp op de baan. En why not. Met weightvest. Lekkere hersteltraining dan! Of de bootcamp niet genoeg was, sloten we af met een 1500m… ok… Dinsdag dan maar herstellen en dan pakken we woensdag er maar bij. Ergens zij mijn gevoel dat ik dat moest doen. Waarom? Omdat ik de nacht van woensdag op donderdag verhoging kreeg. Gelukkig viel het erg mee, hopelijk een oververmoeidheidsreactie op zondag en maandag. De training donderdag op de baan deed ik dus heel rustig aan.

Vrijdag voelde alles weer normaal. Maar goed ook! In de middag stond er een filmmiddag gepland met CrossXvest. Met de weightvests aan filmden we op verschillende locaties workouts voor trainingen met het weightvest. Noem het pittig, noem het zwaar, maar we hebben lopen gieren van het lachen! Het eerste filmpje staat al online

Al gaan die kilo’s van het weightvest wel behoorlijk in de benen zitten. Merkte ik zaterdag. Ik stond tijdens de training volledig geparkeerd! Werkelijk ieder spiertje in de benen voelde ik… Dan maar loslopen. En dat loslopen deed ik ’s middags met Barbara Kerkhof nog even dunnetjes over, zodat ik verwaaid, bezweet en met rode blosjes op de foto kon.

zo: Utrechtse Heuvelrug Trail (32 km)
ma: training LGAS, bootcamp (7 km)
do: baantraining Altis, 4 x 600 – 3 x 400 – 2 x 200m (10 km)
za: training LGAS, 1-3-5-7-9- min (10 km)
za: shoot Barbara Kerkhof (4 km)

Totaal loopkilometers: 63 km
Jaartotaal loopkilometers 2014: 343 km
Weekgemiddelde: 46 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!