Training

Sportweek 8 2015

Vorige week eindigde rampzalig en daardoor kwam ik een beetje moeizaam op gang. Deze week was voor mij vooral het plezier in het sporten mijn drijfveer en dat leidde tot toch heel fijne, afwisselende en eigenlijk onverwachtse kwaliteitstrainingen!

Zondag
Voor de review van de Adidas Ultra BOOST moesten natuurlijk wel passende foto’s gemaakt worden. Zondag stond ik in de snijdende wind in een zomers Adidas tenue. Opwarmen deden we met een verdiende warme choco!
RunAndreaRun Adidas Ultra BOOST
Maandag

Baaldag! Niet zo gek na de uitvaart op vrijdag en een vol weekend waarbij ik mijn gevoel vooral wegdrukte. Maandag kwam alles er uit. Geen zin om te sporten. Geen zin om een foto te maken. Laat maar een keer een dagje…

Dinsdag
Nieuwe dag, nieuwe kansen. De dag werd afgetrapt met een pittige Crossfit training, gevolgd door ’s avonds training geven. Moet ik niet vergeten een fotootje te maken… lekker handig…

Woensdag
Alleen maar Crossfitten zorgt er niet voor dat ik automatisch beter ga lopen. Ik moet toch echt meer kilometers maken. Woensdag trok ik de loopschoenen aan voor een duurloop van 17 kilometer (eigenlijk 15, maar ik had het rondje expres stiekem een beetje verkeerd ingeschat). Dat was lang, te lang, geleden. Wat heerlijk was dit! Het prachtige weer hielp daar natuurlijk ook in mee.
10991072_835604459834255_5758168535366763663_n
Donderdag

De Wod van vandaag was zo leuk, die wilde ik niet missen! Dus als een gek deadliften, roeien en mezelf door het rek heen gooien. O ja, ik ging ’s avonds nog wel met de meiden boulderen! Wonder boven wonder had ik niet echt last van de Wod van de ochtend! Heerlijk geklommen en als een kikker tegen de muur gekropen.
RunAndreaRun boulderen
Vrijdag

Ok, spierpijn! Plus een bezoekje fysio deden me besluiten me deze dag alleen maar zonder zweeffase voort te bewegen… Kwam goed uit, want met Zelia had ik een leuke bijklets-koffieleut-afspraak. Niet zonder eerst even een verlaat ontbijt bij de Yoghurtbarn naar binnen gewerkt te hebben.
10988514_836636056397762_1065999049986163323_n
Zaterdag
Dat rustdagje van vrijdag kwam eigenlijk wel erg goed uit. Zaterdag stond ik met WK-to-be-maatjes Susanne en Lisanne bij Fitland, waar Lisanne werkt. Een mega sportcomplex met klimhal, fitness, zwembad, Crossfit, noem maar op! We vermaakten ons prima met een paar uur klimmen en boulderen, gevolgd door een sessie apenkooien in de Crossfit en lunch tussendoor.

What goes down must go up….

I believe I can flyyyyy!!

No… I can’t fly…

Totaal loopkilometers deze week: 19 km
Jaartotaal loopkilometers 2015: 122 km

Vloog jouw week ook voorbij?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!