Training

Sportweek 9 2013

In de laatste week van februari werden er nog even wat kilometers weggetikt. Zondags met een duurloop van 14 rondom Arnhem met een loopvriendin. Het was een prachtige route door de sneeuw en mooi heuvelachtig. Voor mij fantastisch mooi om in een andere omgeving te lopen en Merit ontdekte in haar achtertuin weer een nieuw paadje onder gek gekronkelde struiken door.
485493_10151484557151826_1998651806_n

Na 2 daagjes rust in verband met werk en een marketingonderzoek werd er woensdag pas weer gelopen. Tegen de schemer een mooie duurloop van 14 kilometer. Het kon niet uitblijven: lopen in de schemer staat hier bijna synoniem voor reetjes. Dit keer 3 stuks in een weide.
Donderdag werkte ik vanwege een begrafenis vanuit huis. Vroeg opstaan vraagt om een mooie duurloop. Met wederom reetjes! Wel behoorlijk zwaar om op een nuchtere maag te lopen terwijl je net wakker bent. Mijn gestel is dat niet gewend! Vanwege de korte maand en het leeglopen van mijn hoofd mocht ik er ’s avonds weer aan geloven bij Altis. We hadden een training op de brug, langzaam omhoog en tempo naar beneden, eitje! Ging ook een stuk lekkerder dan de ochtend.
Vrijdag deed ik een herstelloopje en kon ik meteen de Asics Fuji Trainer2 uitproberen. Ook zaterdag in het bos gingen de nieuwe Asics aan. Een review volgt snel! De training ging beter dan verwacht. We liepen 10 x 400m en dat as op een niet vlak rondje. Pittig maar een voldaan gevoel na de training. Met een weekomvang van 64 km (record dit jaar en sinds heeeeele lange tijd) sloot ik deze week af.

zo: duurloop (14 km)
wo: duurloop (14 km)
do: duurloop (10 km)
do: training Altis, heuveltraining (10 km)
vr: herstelloopje (7 km)
za: training LGAS, 10 x 400m (9 km)

Totaal loopkilometers: 64 km
Jaartotaal loopkilometers: 444 km
Weekgemiddelde: 49 km

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!