Training

The Brazilian Workout 9 juni!

Ok, nu geen gekke dingen in je hoofd halen… Deze Brazilian Workout heeft niets te maken met schuddende billekes in verenstrings en hupserige danspasjes. Wat dan wel? Een kickass workout voor je benen, derriere en core! En dat helemaal in WK stijl.

[heading size=4 style=underline]Join the Brazilian Workout![/heading]Aanstaande maandag, 2e Pinksterdag, gaan we met zoveel mogelijk mensen de Brazilian Workout van CrossXvest doen. Het liefst met een weightvest, maar als je die niet hebt, doe je het zonder. Meedoen is heel simpel. Je kunt het namelijk gewoon vanuit huis onderstaande workout doen. Meldt je wel even aan op de facebookpagina. Ondertussen wordt deze workout ook verspreid onder personal trainers, gyms, bootcamp- en cross fit trainers. Als je bij een clubje bent aangesloten, informeer dan of zij maandag ook meedoen met de Brazilian Workout, of breng ze even op dit geweldige idee. Want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
brazilian workout
[heading size=4 style=underline]And win![/heading]
Je kunt nog wat winnen ook! Leg jouw workout vast en post de foto’s of filmpjes maandag op de pagina van CrossXvest. CrossXvest beloont de leukste inzending met een CrossXvest Deluxe set! Dus trommel iedereen op om mee te doen, want sports unite people!

Let’s get in the #hulkmodus and join the #brazilianworkout!
RAR_CrossX_vest-11

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!