Training

Trainen bij #OutdoorValley

Eigenlijk is deze trainingslocatie veel te groot met veel te veel mogelijkheden om in één dag helemaal te ontdekken. Outdoor Valley is namelijk één van de grootste outdoor sportaccommodaties in Nederland. Een speeltuin dus!

[heading size=4 style=underline]Explore the outdoor![/heading]De afgelopen maanden heb ik me meerdere keren (letterlijk) ondergedompeld in de outdoormogelijkheden van Outdoor Valley. De survivalbaan, met veel ook voor obstaclerunners heel veel mogelijkheden, was bij mij veruit favoriet. Deze is zo groot en uitgebreid dat je in één training onmogelijk alles kunt doen (of je moet een dijk van een conditie hebben en onwijs veel gripkracht en techniek). Oftewel: ieder niveau kan hier helemaal los. Ik ben qua survivaltechnieken een beginner en op den duur lopen mijn armen vol, terwijl ik dit nog zie en dat… en dat… oooo en die wil ik ook doen! Na je je begrijpt al, ik ga hier volledig uit mijn bol!
outdoor valley survivalVan ontelbare swingovers, (endless) monkeybars, ‘gunnars struggle’, touwen voor klimmen/liaantjes/swing overs, muurtjes van verschillende hoogtes en één van mijn favorieten: de pallet. Waar je zonder je voeten aan de grond onderdoor en overheen moet. In december werd ik trouwens met Chantal gefilmd voor Obstakels.com, dus dat geeft een goed beeld van het terrein. Eén tip: blijf uit de sloot… die stinkt!

[heading size=4 style=underline]Zo veel te doen[/heading]Na de training afgepeigerd? Tank dan even bij met wat te eten of drinken en laadt jezelf weer op voor de volgende uitdaging. Naast deze speeltuin heeft Outdoor valley namelijk nog veel meer mogelijkheden. Er is een klimmuur, je kunt mountainbiken, of lekker hardlopen en als het wat beter weer is kun je in het meertje suppen of kajakken. Outdoor Valley biedt voor groepen ook ontelbaar veel arrangementen. Sportieve uitjes voor met de familie, teambuildingsactiviteiten voor het werk, survivaltrainingen, etc. Al dan niet voorzien van bijvoorbeeld een aanvullende lunch, barbecue of snack. Op Outdoor Valley worden ook veel evenementen georganiseerd, zoals de Petzl Night trail (11 februari), Outdoor Madness op 2 april, de Strongsister en Strongmanrun 6 en 7 mei.

[heading size=4 style=underline]Nice to know[/heading]Alle belangrijke info nog even op een rijtje:

Locatie: Outdoor Valley
Adres: Hoeksekade 141, Bergschenhoek
Openingstijden: ma-di-do-vr 9.00-12.00, wo 9.00-22.00, za 8.30-16.00 zo 9.00-16.00
Kosten: dagkaartjes, arrangementen, etc. meer info via info@outdoorvalley.nl of 010-5221380
Voorzieningen: ruime parkeervoorziening, afspoelplek, gescheiden kleedkamers/douches, horeca
Meenemen: sportspullen, buitenschoenen, douchespullen, set droge kleding, evt. zwem-, fiets
kleding of klimschoenen
Korting? Dutch Mud Men krijgen een korting van 10%. Check het filmpje voor de info!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!