Training

Wie gaat er mee yoga’en aan de Regge #InSalland

Last minute oproepje voor wie met wat ontspanning het weekend in wil! Ik ga vrijdagavond yoga’en aan de Regge #InSalland. En jij kunt mee doen! Dus ben je al in de buurt voor de StrongSisterRun of StrongManRun? Lees dan zeker even verder!

[heading size=4 style=underline]Yoga aan de Regge[/heading]Wil je het vakantiegevoel nog nét wat langer vasthouden? Of ben je alweer toe aan de volgende vakantie na een drukke werkweek? Ga dan ontspannen met mij het weekend in! Ik ga vrijdagavond namelijk in Hellendoorn een yogales aan de Regge volgen! Yoga midden in de natuur en als het aan de weersvoorpellingen ligt, wordt dat genieten! De les wordt gegeven door Heidi van PuurHeidi en er zijn nog plekjes open. Je hoeft echt niet op je hoofd te kunnen staan met een teen in je neus om mee te kunnen doen. Alle niveau’s zijn welkom!

[heading size=4 style=underline]Voorbereiding op StrongSisterRun[/heading]Yoga is goed voor lichaam én geest. Iets wat ik goed kan gebruiken, want ik ren veel te hard door het leven en vergeet zo nu en dan adem te halen. Dus een lesje yoga in de buitenlucht zal me goed doen! Door verschillende oefeningen met de meest onuitspreekbare namen te combineren met ademhaling kom je helemaal tot jezelf. Je focus ligt volledig op je lichaam en ademhaling en na een les yoga ben je meer in balans, kunnen spanningen verdwijnen en komt er ook nog eens meer energie vrij! Yoga is niet gericht op prestatie, je oefent binnen je eigen mogelijkheden. Yoga is dé manier om lichaam en geest meer in balans te brengen. Dus loop jij zaterdag de StrongSisterRun en ben je toevallig al in de buurt? Dan is dit een hele goede manier om je alvast voor te bereiden op zaterdag! Dag wedstrijdspanning, hallo energie!

[heading size=4 style=underline]Aanmelden[/heading]Wil je meedoen? Dat kan!

Datum: vrijdag 2 september 
Tijd:
we starten om 19.00 uur
Aanmelden:
 graag even via puurheidi@kpnmail.nl of 0639046751
Adres: Landgoed Schuilenburg, schuilenburgerweg 54, Hellendoorn
Meenemen: als je een matje hebt graag zelf meenemen en ook een jasje/vest/dekentje
Kosten: € 7,50 per persoon (graag gepast contant meenemen)

Foto: PuurHeidi

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!