Wedstrijd

Dubbele prijsuitreiking

Nadat ik vorige week in Woudenberg op de Florijnwinterloop mijn titel als snelste Woudenberg met succes heb verdedigd, volgde vandaag de prijsuitreiking voor de Woudenbergers in de kantine van de voetbalvereniging.
Om 11 uur werden de winnaars van alle afstanden verwacht, wat weer een leuk weerzien opleverde met oude en nieuwe bekenden. Anneke Stavenga en Snellerijk triomfeerden natuurlijk weer op de 10EM.
Ook de sponsoren van Florijn Florerende Flora en De Kruiff Accountantskantoor, die de prijzen beschikbaar stelden waren aanwezig.

Na een welkomstwoord van Sylvia van Waveren, de voorzitter van de organisatiecommissie, werden de prijzen uitgereikt: bloemen, handdoek en de envelop. En omdat ik vorige week de prijsuitreiking van het algemeen klassement had gemist, kreeg ik nog mijn medaille en envelop voor de 3e plaats bij de vrouwen senioren.

Vervolgens de foto buiten in de kou met alle winnaars om en weer snel naar binnen! Het blijft koud! Het was nog gezellig napraten met Sylvia en Pim van de organisatie, Snellerijk, Anneke en Klaas. Laatst genoemde zal zich binnenkort bij LGAS melden, hebben we afgesproken.

En natuurlijk nog de medaille:

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!