Wedstrijd

Florijnwinterloop 2011

Na de afgelopen 10 jaar deel te hebben genomen aan de Florijnwinterloop in Woudenberg, moest ik dit jaar helaas vanaf de zijlijn toekijken. Na ja… eerder van achter de inschrijftafel.
Toen ik wist dat de Florijnloop voor mij dit jaar niet haalbaar was heb ik me direct aangemeld als vrijwilliger en van Sylvia, de voorzitter, kreeg ik de uitnodiging om op het inschrijfbureau te zitten.
Na op dinsdag een briefing gehad te hebben was ik er klaar voor om vrijdagavond en zaterdag de deelnemers te voorzien van hun startnummer.

Vrijdagavond konden de mensen die zich via de voorinschrijving hadden ingeschreven hun nummer ophalen Vorig jaar was het een drukte van belang, maar dit jaar kwam er maar een handjevol mensen hun nummer halen. Oftewel zaterdag een flinke toeloop!
En niet alleen bij de voorinschrijvingen, maar ook bij de na-inschrijving was het druk. Vooral de pieken rond de 10 Engelse mijn en de 10 km. En met een loop in het dorp, waar ook al de loopgroepen van Aart Stigter en Altis lopen, kan het niet anders dan dat ik enorm veel bekenden tegen kwam. Snellerijk kreeg persoonlijk van mij nummer 666 (en dat was toevallig toeval) voor de 5 km uitgereikt. Ook een aantal bloggers wist ook de weg naar Woudenberg te vinden. Björn was druk in de weer met camera en Ronald had van de Woudenbergse omgeving kunnen genieten. LGAS oopmaatjes Alwin, Petra, Falco en pa Piet, trainer en Denise checkten het bos van dichtbij, wat voor Petra zelfs een fraaie 3e plek opleverde! Rik werd op de 10 EM en de 5 km Woudenbergs Snelste en Ilonka eiste de overall overwinning bij de dames op de 10 EM op. Mooi om te zien dat er weer zo genoten werd van de Florijnwinterloop. Niet alleen genoten, ook veel gemopper op eindtijden die tegenvielen vanwege de zware omstandigheden. Geen jaar is hetzelfde, compleet afhankelijk van de omstandigheden. Erg jammer dat ik nu zelf niet mee heb kunnen lopen, want zoals het parcours erbij ligt, daar hou ik van!

Alle complimenten aan de organisatie die tot op het laatste moment keihard heeft gewerkt om het parcours beloopbaar te maken en weer te zorgen voor een geweldig evenement. Fantastisch om eens op deze manier, zo achter de schermen, te kunnen meekijken. Een enorm leuke sfeer onder de vrijwilligers. Iedereen, vooral Sylvia, BEDANKT!!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!