Wedstrijd

Halve marathon in Utrecht / NtK21B

Met dank aan Ronald, die me er aan herinnerde dat maandag de Marathon van Utrecht op het programma staat. Niet zo maar een halve marathon, maar tevens het Nederlandstalig Kampioenschap voor Bloggers op de hele en de halve marathon. De deelnemers zijn nu bekend. Zie hiervoor het blog van Ronald.

Mijn voorbereidingen voor de halve marathon dit jaar zijn toch heel anders dan bij andere halve marathons. Dan ben ik gebrand op een pr, ben ik in de laatste week bezig met tapering off, ren ik met enige regelmaat naar de wc, heb ik vlinders in de buik, etc…
Dit keer niet… en dat voelt voor mij een beetje onnatuurlijk. Alles staat momenteel in teken van de Marathon van Amersfoort op 14 juni 2009. En die halve marathon 2e Paasdag? Dat wordt een lange duurloop. Geen pr, geen uitputtingsslag, geen zenuwen… Of toch wel? Heel blijven is het devies, het is een DUURLOOP!! Maar ondertussen is er natuurlijk ook nog het NtK21B. En aangezien er welgeteld 2 dames deelnemen aan dit Kampioenschap, betekent dat toch een beetje druk om te proberen als 1e over de streep te komen. Aangezien de uitreiking om 15.55 gepland staat en de start van de halve om 14.00 uur is, betekent dat dat ik binnen de 1.50 (bruto) moet lopen om op tijd bij de prijsuitreiking te kunnen zijn! Met de tijd van de laatste halve marathon in Simon’s Town (ZA) moet dat krap aan wel lukken.
Maar was het niet de bedoeling dat ik dit keer geen tijdsdruk zou voelen en een eindtijd van 2 uur in gedachten had?

Kan die tijd van 15.55 nog verzet worden???

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!