Wedstrijd

Henschotermeergames 2011

Man o man, wat heb ik vorig jaar gelachen tijdens de Henschotermeergames. Ook dit jaar weer 2 edities, waarvan de eerste op woensdag 6 juli plaats vond. En daarvoor nam ik maar graag een middagje vrij, omdat ik deel zou nemen aan de run-swim-run.

Het liep echter iets anders dan gepland. De 2 gedachtenlijnen run-swim-run en sleutelbeen kwamen woensdagochtend in eens op 1 spoor… O jee… ik voorzie een probleem!! Met een net teruggezet sleutelbeen en het advies het rustig aan te doen leek het me toch niet zo slim om te gaan zwemmen. Shit…. Na ja… dan maar 2 rondjes hardlopen en tussendoor de zwemmers aanmoedigen. Het lopen ging in een snel duurlooptempo, maar wel op ontspanning. Ik wilde absoluut de boel niet forceren en met het oog op de tempotraining van donderdag die ik in de planning had richtte ik mijn focus liever daar op. De 800m zit er namelijk weer aan te komen.
Na de eerste ronde van 2,5 km heb ik mijn nummer afgedaan en ben ik gaan kijken hoe de zwemmers hun 500m door het water aflegden. Ooeee en wat jeukt het dan om ook niet de plomp in te springen! Vervolgens met LGAS-loopmaatje Alwin de 2e loopronde in gegaan. Maar al snel viel ik terug naar mijn eigen tempo. Vanwege lichte irritatie in de schouder het tempo wat laten zakken. De eindtijd heb ik geen idee van, want ik ben onder het lint doorgedoken om niet via de finish binnen te komen.

Ondanks de gemoedelijke en gezellige sfeer bemerkte ik dat ik toch niet echt lekker in mijn vel zat… En dat had er denk ik mee te maken dat ik na het lopen wat reactie voelde in mijn arm/sleutelbeen. Het is allemaal wat gevoeliger en geïrriteerder dan ik had gedacht en gehoopt. Toch de komende week maar even een flinke stap terug doen in intensiteit en omvang van de trainingen ben ik bang. En dat past niet helemaal in mijn planning…

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!