Wedstrijd

One more night….

Aaaargg en dan wil ik een update plaatsen en kom ik erachter dat mijn wereldstekker niet op mijn Apple stekker past. Geen werkende laptop… Maar, opgelost, dus terwijl jullie liggen te slapen en ik zo mijn bedje in duik kan ik nog net even een update schrijven.

[heading size=4 style=underline]Finding food[/heading]Donderdag stond vooral in het teken van uitvinden waar je je nog enigszins gezond kan eten. Dat lijkt bijna onmogelijk. Op iedere hoek van de straat zitten tientallen junkfood zaken. We bezochten de Walmart en de Fresh market. Twee supermarkten maar een wereld van verschil. Bij Walmart wordt je overspoeld door alles waar je ’te’ voor zet. Te grote avocado’s, te veel suiker en te veel keuze! Man wat is die zaak groot! Ander was de Fresh market waar de producten exclusiever zijn. En de prijzen ook. Groentes en fruit liggen ubernetjes opgestapeld en de koelvakkan puilen uit van het kokoswater! Naast gezonde dingen werden er ook al vast wat after-WK-treats ingekocht.1391556_10205109629727526_40573727658280889_n

[heading size=4 style=underline]Pre-raceday[/heading]Vrijdag was pre-raceday. Ik haalde mijn startpakketten op voor de individuele competitie en teamcompetitie en woonde ik de briefing bij waarin we alle details van de race te horen kregen. De spanning neemt toe! Toen was het tijd om een deel van het parcours te verkennen. Bij veel hindernissen werd er nog hard gewerkt om deze gereed te krijgen. Omdat het onmogelijk bleek te zijn om hier normale ansichtkaarten te krijgen, werd er een ander plan gemaakt: zelf kaarten maken! Met een foto op de camera schoten we snel naar de winkel, waar we ’s avonds de kaarten op konden halen. Schrijven maar! Maar niet voordat we in de tussentijd nog het openingsdiner bijwoonden. Met zo’n 200 deelnemers uit allerlei verschillende landen zaten we aan de pasta en brownies als toetje. Tot de nok toe zat ik vol. Guest of honour was Hobie Call, een Amerikaanse atleet die zo ongeveer iedere obstaclerun wint die er bestaat en het woord kreeg en ons nog even flink upcheerde. Geweldige om de spanning in de zaal te voelen, maar ook die verbondenheid die obstaclerunning met zich mee brengt!
ocr 1
[heading size=4 style=underline]Night night![/heading]Nu naar bed. Alle spullen en voeding liggen klaar voor morgen. Nu nog een goede nachtrust en een normaal ontbijt en dan kunnen we knallen! Ik heb er ongelooflijk veel zin in! Hou instagram in de gaten voor updates!

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!