Wedstrijd

Rotterdam in a nutshell

Jullie wisten me al te vinden. Van alle kanten werd me gevraagd hoe het zondag tijdens de marathon van Rotterdam is gegaan. Een uitgebreid verslag volgt nog, maar mijn eerste indrukken wil ik nu eerst met je delen.

Het was druk, DRUK, druuuuuuuukkk! Niet normaal! Ik heb de eerste 10  kilometer niet in mijn tempo kunnen lopen doordat ik klem kwam te lopen of moest slalommen om andere lopers heen.

Het was ook best wel warm. Althans, voor mij wel. Het zonnetje scheen behoorlijk en na 3 kilometer stroomde het zweet al van mijn hoofd. Wind in de rug, zon op de bol en dampend asfalt. Dat wil wel. Ik ben zelfs verkleurd/verbrand! Nice… tanninglines… not!

Never Lose The Focus. Soms deed ik dat wel even. Heel eventjes maar. Totdat ik me realiseerde dat er aan de finish een medaille wachte en de kans op een dik pr.
10151853_10203584910730504_384345373628078844_n

En een dik pr werd het. Niet de gehoopte 30 minuten eraf, maar wel 22 minuten. Das toch ook een hele klap! En dan blijft er nog mooi een restje over voor de marathon van Berlijn. We houden de focus vast.

Ik heb de Coolsingel over gedanst! Op het nummer Hands up, baby, hands up, huppelde ik (zo voelde het, zo zag het er niet uit…) met de armen in de lucht langs rijen dik publiek. Zo gaaaaaaf!

Deze marathon is niet compleet zonder de duizenden supporters langs het parcours. Wat zijn jullie geweldig! Speciale dank aan mijn paps en mams, Marja, Sanne en Sjoerd, Katia, Ronald en Merit (daaaaank voor de winegums), Lia en Esther, Miek en Marjolein, Annemarie en de vele die ik nu vergeet te noemen (sorry… helder denken is nu niet mijn sterkste punt..).

Dank je wel Xavier (of beter gezegd merci beaucoup) voor het samen oplopen vanaf kilometer 17 tot over de finish! Je was even rete-irritant door bij een sponspost alle sponzen voor mijn neus weg te grissen, maar samen wisten we door te gaan en elkaar te motiveren. Een Engelssprekende Fransman, je treft ze niet vaak.

Ik heb mijn pr lekker gevierd met een bubbelbadje en een biertje en ik lag heerlijk vroeg in bed. Herstel met BBB werkt uitstekend!

6 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!