Wedstrijd

The day before…

Morgen is DE grote dag. Dan sta ik aan de start van de jaarlijkse Florijnwinterloop. Hier begon voor mij 14 jaar geleden mijn hardloopverslaving. Morgen beleef ik hier een ware battle. Jantiene en ik zijn de uitdaging aangegaan om op de 10 kilometer cross, mijn vaste afstand bij de Florijnwinterloop, de strijd met elkaar aan te gaan: wie is het snelst?

[heading size=4 style=underline]Voorbereiding[/heading]We kwamen op dit idee tijdens een werkoverlegduurloopje, wat leidde tot de meest maffe foto’s om elkaar dwars te zitten en de ander van de overwinning weg te houden. In de tussenliggende tijd hebben we allebei onze eigen methode aangegrepen om morgen zo fit mogelijk aan de start te staan. Drill-trainingen, bootcamps (waar Jantiene een modeshow van maakt…), kilometers modder vreten en kansberekeningen werden er op los gelaten.
Battle 2 Collage

[heading size=4 style=underline]Support[/heading]Dat onze voorbereidingen niet onopgemerkt zijn gebleven, hebben we ook voor gezorgd. Foto’s, blogs, filmpjes: jullie hebben heerlijk mee kunnen genieten van onze grote monden, keiharde sneren en zweetdruppels. We hebben er ook nog eens een leuke prijsvraag aan verbonden: wie wint? Uit de supporters van de uiteindelijke winnaar wordt een de winnaar van de Herzog compressiekousen getrokken. De battle leeft, dat blijkt. Want er worden mooie woorden en cheers gesproken om ons extra te motiveren. Of bang te maken (maar daar trek ik me echt geen bal van aan, haha!).
De huidige tussenstand van de ingezonden stemmen laat onmiskenbaar zien dat ik jullie mee vertrouwen geef voor de overwinning: 64% van de stemmen naar mij gaat! Super! Daar ben ik jullie heel erg dankbaar voor en dat geeft mij een enorme powerboost om Jantiene te verslaan. Stemmen kan middels onderstaand formulier nog tot zaterdag 4 januari tot 14.00 uur. Dan gaan wij van start voor onze battle.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!