Wedstrijd

Trackmeeting Utrecht (5) 2011

 

 

 

 

 

 

Met pas 2 gelopen 800m dit seizoen ging het vrijdag richting Utrecht, waar de 5e trackmeeting dit seizoen werd georganiseerd. Het weer was prachtig, de omstandigheden ideaal voor een pr. En ik? Ik voelde me niet helemaal fit. Met een verstopte neus, lichte hoofdpijn en moe zou ik vandaag er uit halen wat er in zit. Met de trainingen van de afgelopen weken was ik gebrand op een pr. Helemaal nu de omstandigheden zo goed waren!
Zoals gewoonlijk startte ik weer in de slakkenserie. Met een wisseling van startplek vlak voor de start stond ik in baan 6 ipv 2. Weer zover naar buiten, maar wel alleen in een baan. Dus ik vond het prima. Trainer Luuk stond bij de 200m lijn om mijn tussentijden door te geven.
Startschot… en hoppa in beweging met die handel! Na 100m dook iedereen naar binnen, naar de binnenste baan. Mijn uitgangspositie was niet verkeerd. Hier en daar waren al gaten in het veld geslagen en ik kwam niet klem te lopen.

 

Doorkomst op 200m in 36,9 seconden. Voor een pr prima op schema. De eerste ronde ging in 1.14.8. Een pr zou nog mogelijk zijn, maar mijn benen begonnen al aardig vol te lopen. Al aardig? Dat was een understatement. Mijn benen deden gewoon pijn. Ik moest er zo aan trekken om het tempo hoog te houden. En waar kwam dat gehijg vandaan?
Luuk gaf me de doorkomst op 600m door: 40,5. Oei, dit is veel te veel verval. Maar waar was de energie? Ik was al helemaal leeg en moest nog 200m. Een eindsprint kwam er ook niet uit en met een laatste 200m in 40,2 kwam ik uit op een eindtijd van 2.35,74. What the…. is wrong with  me?? Ik was helemaal total loss, kon geen pap meer zeggen en voelde me ook niet echt lekker.

De volgende dag en dagen werd me duidelijk waarom… koorts, griep, verkouden, lamlendig. Ziek dus. Bleeeeeh!!!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!