Wedstrijd

Woudenbergse winnaars 25e Florijnloop gehuldigd


Zaterdag 14 januari, een week na de Florijnwinterloop, werd het Woudenbergs klassement gehuldigd. En yes, ik sta er weer bij, nadat ik vorig jaar noodgedwongen op de bank zat met een blessure. Voor de 10e keer alweer. Direct vanuit de ochtendtraining bij Loopgroep Aart Stigter scheurde ik naar de sportvelden voor de uitreiking. Wat een timing, net op tijd! Nadat iedereen zijn prijs van Accountantskantoor De Kruiff had ontvangen was het tijd voor de foto.

Nogmaals wil ik de organisatie, de vrijwilligers en alle supporters bedanken voor de fantastische sfeer en de weer perfecte organisatie van de Florijnwinterloop. Het bosparcours lag er zwaar, modderig en uitdagend bij, zoals het een cross betaamd.

Onderstaand het persbericht op de site van de Florijnloop en de Woudenberger.
Woudenbergse winnaars 25e Florijnwinterloop gehuldigd – In de kantine van v.v. Woudenberg vond afgelopen zaterdag de prijsuitreiking plaats van het Woudenbergs Klassement van de 25e Florijnwinterloop. De plaatselijke winnaars op de diverse afstanden werden door Accountantskantoor De Kruijff van een prijs en bloemen voorzien.

Bij de 1 km jeugdloop meisjes kwam Vera Moesbergen als eerste over de finish. Jasper Korrel (1km), Jolijn de Weijer en Daan Boonstoppel (3km) waren de andere winnaars bij de jeugd. In bijzijn van ouders en supporters ontvingen de lopers bloemen en een Florijnwinterloop handdoek.
Bij de 5 km bosloop werd dit jaar Gerdine van Ginkel uitgeroepen tot beste Woudenbergse. Djonno Bouwheer (5km) en Andrea van Lieshout en Joop Scheer (10km) waren de andere winnaars.
Anneke Stavenga kwam van alle vrouwelijke deelnemers als eerste aan de finish bij de 10 Engelse mijlen en werd daarmee ook Woudenbergs beste. Jochem Waterval werd eerste bij de mannen.
De 25 km jubileumloop werd gewonnen door Rik Wolswinkel. Deze afstand kende geen vrouwelijke deelnemer uit Woudenberg.
De organisatie van de Florijnwinterloop kijkt met trots terug op een zeer geslaagd evenement dat tot stand is gekomen door de hulp van meer dan 200 vrijwilligers en 50 sponsors. Tot volgend jaar, de loop zal dan op zaterdag 5 januari 2013 plaatsvinden.
Op de foto staan van links naar rechts: Daan Boonstoppel, Sylvia van Waveren (organisatie Florijnwinterloop), Vera Moesbergen, Gerdine van Ginkel, Jasper Korrel, Robin Hueting (Accountantskantoor de Kruijff), Anneke Stavenga, Jolijn de Weijer, Joop Scheer, Andrea van Lieshout, Jochem Waterval, Rik Wolswinkel,en Norbert Couwenberg (Accountantskantoor de Kruijff). Op de foto ontbreekt Djonno Bouwheer.
(Foto: Fotokring Flits Martijna Kuiper)

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!