Wedstrijd

Wageningen trackmeeting (3) 2010

De 3e en laatste Trackmeeting in Wageningen wilde ik toch niet aan me voorbij laten gaan. Als ik op 17 oktober toch serieus een pr-poging wil doen, moet ik weer wat meer gevoel en vooral mijn zelfvertrouwen terug krijgen! Oftewel, vandaag stond in het teken van waar ik nu sta.

Met trainer Luuk, die een 1500m ging lopen, dus afgesproken om naar Wageningen te gaan. Na een enorm drukke werkweek en zelfs een middagdutje toen ik vrijdags thuis kwam, kwam ik uitgeput en zo ongelooflijk zonder zin in Wageningen aan… Mijn hoofd stond er niet naar, maar waar een wil is, is Andrea, dus niet zeiken, schoenen aan, inlopen en we zien wel waar het schip gaat stranden. Hopelijk na de finish…
Luuk wist me nog wat tips te geven en na een stroomstoring kon tegen 20.00 uur de eerste serie weggeschoten worden. Ik startte in de 5e serie en eindelijk leek het er op dat ik mijn focus weer wat terug kreeg. Ik had 2 doelen: vlak lopen en liefst in 2.40.

Had ik weer, ik mocht in mijn minst favoriete buitenbaan starten. En voor ik het wist waren we al weggeschoten, knalde ik over de baan, genoot ik toch van het gevoel van het zweven met mijn spikejes aan en kwam ik in 38,6 s over de 200m. Lig ik toch gewoon ff op een heel mooi schema! De 400 m kwam ik door in 1.18 (39,7 s). De 2e ronde in begon ik te merken dat mijn duurvermogen een klap heeft gekregen van de zomer, zoals ik tijdens de trainingen ook al had gemerkt. Toch proberen dat tempo vast te houden. Doorkomst op 600m in 1.19 (41,2 s). De laatste bocht. Technisch gezien was dit deel een ramp en versnellen was nagenoeg onmogelijk. Maar in 2.41,06 kwam ik over de lijn. Beide doelen dus zo goed als gehaald en redelijk ontspannen kunnen lopen! Niet voluit gegaan, wel iets verval, maar gelet op de omstandigheden hoef ik niet ontevreden te zijn. Frustrerende is dat ik nu op het niveau van het begin van het baanseizoen sta… En het kost me dan even wat moeite om de boel te relativeren en me goed te voelen over deze resultaten.
Dat goede gevoel kwam ook pas toen ik thuis kwam en een biertje en een zak chips had open getrokken. I’m back on track.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!