Weekly Queeste

De queeste start nu!

Oproep!! Iedereen kampt er wel eens mee. Vragen. Over hardlopen, trainen of bepaalde oefeningen, voeding, sportkleding, wedstrijden, schoenen, noem maar op! Wekelijks ga ik op zoek naar de antwoorden op jullie vragen in de nieuwe rubriek Weekly Queeste.

Wil je weten hoe je sneller kunt worden op een 5 kilometer, hoe je moet toe trainen naar een halve marathon, wat je nu beter wel en niet kan eten in de ochtend voor een wedstrijd, hoe je je het beste kunt kleden bij diverse weersomstandigheden, of je met een kater wel of niet moet gaan hardlopen, wat je doet tegen startkak, hoe je een push up kunt leren of die verrekte double unders? Stuur dan je vraag in! Geen vraag is te gek of te dom. Voor jou ga ik op zoek naar het antwoord. Jouw vraag wordt mijn queeste en voor jou ga ik door water en vuur. Of modder. Voor het antwoord ga ik de strijd aan, het avontuur tegemoet, of ren ik gillend weg. Wie weet zie jij vervolgens jouw vraag mèt mijn antwoord in woord en beeld (o… ooo…) terug op RunAndreaRun.nl!

Dus, stuur je vraag in! Dat kun je doen door een mailtje te sturen met in het onderwerp “Queeste”. Vergeet je naam en mail niet te vermelden!

Eén reactie

  • ingrid Geurden

    ik doe mee met de halva van Trail by the Sea op 28/2. hoeveel zware trainingen doe ik dan best per week? een zware training is voor mij bijvoorbeeld heuveltraining of interval.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Content is protected !!